Valentijns actie

Heeft u al een cadeau voor Valentijnsdag? Bij Tapasplanken.nl vindt u nu het perfecte cadeau! Vanaf 4 februari t/m 14 februari hebben wij een Valentijns actie.

U krijgt 10% korting op alle olijfhouten producten van L’Art du Bois!

Wat is de betekenis van Valentijnsdag?

Valentijnsdag, jaarlijks gevierd op 14 februari. Een speciale dag waarop geliefden elkaar extra aandacht schenken met cadeautjes, bloemen en kaarten. Traditioneel stuurt men bloemengroeten of kaartjes naar mensen die men waardeert of op wie men bijzonder gesteld is. De oorsprong van Valentijnsdag gaat terug naar de naamdag van de Heilige Valentius (Sint Valentijn), die door Paus Gelasius I in 496 werd uitgeroepen. De traditie van Valentijnsdag heeft eeuwenlange wortels in Engeland en de Verenigde Staten. Terwijl het pas sinds de jaren vijftig van de twintigste eeuw of later bekend is geworden in Nederland en verschillende andere Europese landen.

Waar draait Valentijnsdag om?

Valentijnsdag, gevierd op 14 februari, is een speciale dag waarop geliefden elkaar extra aandacht schenken door middel van cadeautjes, bloemen of kaarten. Deze dag kreeg zijn naam doordat Paus Gelasius I op 14 februari in het jaar 496 deze dag uitriep tot de dag van de Heilige Valentijn. Het is een gelegenheid waarop mensen hun genegenheid en liefde voor elkaar uiten.

Waarom een Valentijns actie?

Valentijnsdag is er om iets speciaals te geven aan een dierbare. Vandaar dat wij een mooie actie hebben verzonnen zodat u voor een leuke prijs iets moois kan geven aan een vriend, familielid of geliefde.

Ander nieuws