Pure Rose Wood

Op zoek naar een snijplank? Dan bent u bij Tapasplanken.nl aan het juiste adres. Wij hebben alle soorten snijplanken: Pure Olive Wood, Puur beukenhout, Pure Rose Wood, Pure Teak Wood, Pure Walnut Wood en eikenhout. Daarnaast kunnen wij ze in alle maten leveren, en zelfs gegraveerd! Gebruik de filteropties om de snijplank te vinden die u zoekt. Komt u er niet uit? Bel dan naar 085 -27 333 66. Wij helpen u graag verder.

Snijplanken kopen bij Tapasplanken

Bij tapasplanken.nl vindt u snijplanken in alle soorten en maten. Wij hebben alle verschillende houtsoorten zoals Pure Olive Wood, Puur beukenhout, Pure Rose Wood, Pure Teak Wood, Pure Walnut Wood en eikenhout.

Niet voor niets is tapasplanken.nl de specialist in snijplanken! Pure Olive Wood en L ’Art du Bois zijn twee verschillende merken die keukenproducten van 100% olijfhout produceren. Alle keukenplanken van deze merken bestaan geheel uit massief olijfhout. Olijfhout is zeer geschikt voor gebruik in de keuken, want het heeft een aantal goede eigenschappen. Zo is het één de hardste houtsoorten ter wereld, waardoor de houten snijplanken allemaal stevig en duurzaam zijn. Daarnaast zullen er niet snel etensresten in het hout trekken, omdat olijfhout oliehoudend is. Dit maakt de houten snijplanken zeer hygiënisch in gebruik. Naast dat de houten snijplank hygiënisch in gebruik is, gaat de houten snijplank ook nog eens erg lang mee. Verras uw vrouw of vriendin met een leuk relatiegeschenk zoals een pure Rose Wood of een Puur beukenhouten snijplank. Houten snijplank kopen? Bekijk het uitgebreide assortiment in de webshop van Tapasplanken.nl!

Diverse maten snijplanken in het assortiment

De olijfbomen die worden gebruikt voor de productie van de snijplanken hebben allemaal hun productiefunctie voor olijven verloren. Bij de productie wordt ervoor gezorgd dat de tekening en de vorm van de olijfboom behouden blijven. Dit maakt dat ieder olijfhouten keukenproduct een andere vorm en tekening heeft, waardoor elke broodplank uniek is. Pure Olive Wood heeft een groot assortiment aan olijfhouten tapasplanken, snijplanken en buffetplanken. Daarnaast zijn er op onze webshop ook een aantal prachtige keukenplanken van L ‘Art du Bois verkrijgbaar. Bij de tapasplanken kunt u kiezen voor een houten kaasplank in allerlei verschillende maten. Deze houten snijplanken zijn tevens extra breed leverbaar met een lengte van 30, 40, 50 of 60 centimeter en extra lang met een lengte van 90-100 centimeter. De houten serveerplanken zijn verkrijgbaar in meerdere maten. U kunt kiezen voor een houten serveerplank in maat S, M, L of XL. Deze olijfhouten tapasplanken zijn allemaal voorzien van een handvat. Naast tapasplanken en houten serveerplanken kunt u bij ons ook olijfhouten buffetplanken bestellen. Deze keukenplanken zijn een stuk groter dan de snijplanken. U kunt kiezen voor een grote kaasplank met een lengte van 70-85, 85-100 of 100-120 centimeter. Kaasplankje kopen? Dan bent u bij Tapasplanken.nl aan het juiste adres!

Pure Rose Wood snijplanken

Bent u op zoek naar duurzame snijplanken en serveerplanken voor uw tapasgerechten? Dan zijn de planken van Pure Rose Wood een uitstekende keuze. Deze houtsoort komt uit Zuid-Azië en wordt gewonnen van de zogenaamde Dalbergia Sissoo bomen. Pure Rose Wood wordt ook wel Sheesham hout en Indian Rose Wood genoemd. Het is een houtsoort met een hoge dichtheid. Planken van Pure Rose Wood zijn dan ook erg duurzaam en gaan lang mee. Ook wordt er bij de productie van het hout aan het milieu gedacht. Voor elke gekapte boom wordt namelijk weer een nieuwe boom geplant.

Warme, afwisselende kleur Pure Rose Wood Planken

Pure Rose Wood kenmerkt zich door de warme kleur. Ook de tekening van het hout is erg fraai en opvallend. Pure Rose Wood planken zijn te herkennen aan de unieke afwisseling tussen de lichte tinten van het spinthout en de wat donkerdere tonen van de kern. Doordat iedere plank zijn eigen tekening en kleurverloop heeft, is iedere plank van Pure Rose Wood ook echt uniek.

Verschillende modellen Pure Rose Wood planken

Er zijn verschillende modellen Pure Rose Woodplanken, zowel vierkant, langwerpig als rond. Ze zijn alle verkrijgbaar in verschillende maten. Daardoor zijn er in totaal maar liefst 14 verschillende snij- en serveerplanken van Pure Rose Wood. Alle planken, behalve de uitvoering met het rustieke houten handvat, hebben een of twee metalen handvatten. Deze zwart metalen grepen geven de planken niet alleen een stoer uiterlijk maar zijn ook erg praktisch in het gebruik.

Onderhoud Pure Rose Wood planken

Hout is een natuurproduct. Het is daardoor altijd aan veranderingen onderhevig en na verloop van tijd kunnen scheuren ontstaan. Daarom is het beter om de planken niet langdurige bloot te stellen aan water en warmte. Hout is ook niet geschikt voor de vaatwasser. Om de mooie kleur, tekening en glans van Pure Rose Wood planken te behouden raden wij aan om ze regelmatig te behandelen met een speciale onderhoud wax. Voor het eerste gebruik dient u de serveer- en snijplanken te wassen met lauwwarm water, zeep en een niet te harde borstel.

Titel

Ga naar de bovenkant