Puur beukenhout

Op zoek naar een serveerplank? Dan bent u bij Tapasplanken.nl aan het juiste adres. Wij hebben alle soorten serveerplanken: Pure Olive Wood, Puur beukenhout, Pure Rose Wood, Pure Teak Wood, Pure Walnut Wood en eikenhout. Daarnaast kunnen wij ze in alle maten leveren, en zelfs gegraveerd! Gebruik de filteropties om de snijplank te vinden die u zoekt. Komt u er niet uit? Bel dan naar 085 -27 333 66. Wij helpen u graag verder.

Serveerplanken kopen bij Tapasplanken

Bij tapasplanken.nl vindt u serveerplanken in alle soorten en maten. Wij hebben alle verschillende houtsoorten zoals Pure Olive Wood, Puur beukenhout, Pure Rose Wood, Pure Teak Wood, Pure Walnut Wood en eikenhout.

Niet voor niets is tapasplanken.nl de specialist in serveerplanken! Pure Olive Wood en L ’Art du Bois zijn twee verschillende merken die keukenproducten van 100% olijfhout produceren. Alle keukenplanken van deze merken bestaan geheel uit massief olijfhout. Olijfhout is zeer geschikt voor gebruik in de keuken, want het heeft een aantal goede eigenschappen. Zo is het één de hardste houtsoorten ter wereld, waardoor de houten serveerplanken allemaal stevig en duurzaam zijn. Daarnaast zullen er niet snel etensresten in het hout trekken, omdat olijfhout oliehoudend is. Dit maakt de houten serveerplanken zeer hygiënisch in gebruik. Naast dat de houten snijplank hygiënisch in gebruik is, gaat de houten snijplank ook nog eens erg lang mee. Verras uw vrouw of vriendin met een leuk relatiegeschenk zoals een pure Rose Wood of een Puur beukenhouten snijplank. Houten snijplank kopen? Bekijk het uitgebreide assortiment in de webshop van Tapasplanken.nl!

Diverse maten serveerplanken in het assortiment

De olijfbomen die worden gebruikt voor de productie van de serveerplanken hebben allemaal hun productiefunctie voor olijven verloren. Bij de productie wordt ervoor gezorgd dat de tekening en de vorm van de olijfboom behouden blijven. Dit maakt dat ieder olijfhouten keuken product een andere vorm en tekening heeft, waardoor elke broodplank uniek is. Pure Olive Wood heeft een groot assortiment aan olijfhouten tapasplanken, serveerplanken en buffetplanken. Daarnaast zijn er op onze webshop ook een aantal prachtige keukenplanken van L ‘Art du Bois verkrijgbaar. Bij de tapasplanken kunt u kiezen voor een houten kaasplank in allerlei verschillende maten. Deze houten serveerplanken zijn tevens extra breed leverbaar met een lengte van 30, 40, 50 of 60 centimeter en extra lang met een lengte van 90-100 centimeter. De houten serveerplanken zijn verkrijgbaar in meerdere maten. U kunt kiezen voor een houten serveerplank in maat S, M, L of XL. Deze olijfhouten tapasplanken zijn allemaal voorzien van een handvat. Naast tapasplanken en houten serveerplanken kunt u bij ons ook olijfhouten buffetplanken bestellen. Deze keukenplanken zijn een stuk groter dan de serveerplanken. U kunt kiezen voor een grote kaasplank met een lengte van 70-85, 85-100 of 100-120 centimeter. Kaasplankje kopen? Dan bent u bij Tapasplanken.nl aan het juiste adres!

Puur beukenhout serveerplanken

Beukenhout is een van de beste materialen om serveerplanken en serveerplanken van te maken. Het is een van de hoogwaardigste houtsoorten. Beukenhout is een vrij harde houtsoort en heeft een hoge dichtheid. Hierdoor gaat het erg lang mee en neemt het ook weinig vocht en etensresten op. Bovendien heeft beukenhout vergeleken met andere houtsoorten een wat betere antibacteriële werking. Doordat het hout erg droog is, hebben bacteriën bij beukenhout veel minder kans om te overleven. Deze eigenschappen zorgen dat beukenhout het ideale materiaal voor tapasplanken is. Of u de planken nu gebruikt als snijplank in de keuken of om tapas, kaas of uw favoriete hapjes mee te serveren, met een beuken snij, serveer- of tapasplank zit u altijd goed.

Eigen karakter beukenhouten tapasplank

Een beukenhouten tapasplank is niet alleen functioneel maar ook erg decoratief. Beukenhout heeft niet alleen een heel specifieke tekening maar ook een geheel eigen kleur, wat deze tapasplanken echt een geheel eigen karakter geeft. De heldere, neutrale tint van beukenhout past uitstekend bij moderne en Scandinavische interieurs.

Vooral geliefd als snijplank

Beukenhout is een geliefd materiaal voor serveerplanken. Hiervoor zijn hardhoutsoorten het meest geschikt. Hierbij heeft beukenhout het voordeel dat het niet zo heel erg hard is en niet makkelijk versplintert. Uw keukenmessen slijten daardoor minder hard en de planken gaan erg lang mee. Uiteraard is de antibacteriële werking van beukenhout ook erg prettig en praktisch.

Verschillende modellen beukenhouten snijplank

Wij hebben heel veel uiteenlopende modellen in ons assortiment. Vanaf een eenvoudige snijplank tot een praktische steakplank en van een set serveerplanken tot een handige streetfoodtray waarmee u uw gasten heerlijk kunt verrassen. Al deze planken zijn vervaardigd van hoogwaardig, duurzaam beukenhout.

Titel

Ga naar de bovenkant