Pure Teak Wood

Op zoek naar een serveerplank? Dan bent u bij Tapasplanken.nl aan het juiste adres. Wij hebben alle soorten serveerplanken: Pure Olive Wood, Puur beukenhout, Pure Rose Wood, Pure Teak Wood, Pure Walnut Wood en eikenhout. Daarnaast kunnen wij ze in alle maten leveren, en zelfs gegraveerd! Gebruik de filteropties om de snijplank te vinden die u zoekt. Komt u er niet uit? Bel dan naar 085 -27 333 66. Wij helpen u graag verder.

Serveerplanken kopen bij Tapasplanken

Bij tapasplanken.nl vindt u serveerplanken in alle soorten en maten. Wij hebben alle verschillende houtsoorten zoals Pure Olive Wood, Puur beukenhout, Pure Rose Wood, Pure Teak Wood, Pure Walnut Wood en eikenhout.

Niet voor niets is tapasplanken.nl de specialist in serveerplanken! Pure Olive Wood en L ’Art du Bois zijn twee verschillende merken die keukenproducten van 100% olijfhout produceren. Alle keukenplanken van deze merken bestaan geheel uit massief olijfhout. Olijfhout is zeer geschikt voor gebruik in de keuken, want het heeft een aantal goede eigenschappen. Zo is het één de hardste houtsoorten ter wereld, waardoor de houten serveerplanken allemaal stevig en duurzaam zijn. Daarnaast zullen er niet snel etensresten in het hout trekken, omdat olijfhout oliehoudend is. Dit maakt de houten serveerplanken zeer hygiënisch in gebruik. Naast dat de houten snijplank hygiënisch in gebruik is, gaat de houten snijplank ook nog eens erg lang mee. Verras uw vrouw of vriendin met een leuk relatiegeschenk zoals een pure Rose Wood of een Puur beukenhouten snijplank. Houten snijplank kopen? Bekijk het uitgebreide assortiment in de webshop van Tapasplanken.nl!

Diverse maten serveerplanken in het assortiment

De olijfbomen die worden gebruikt voor de productie van de serveerplanken hebben allemaal hun productiefunctie voor olijven verloren. Bij de productie wordt ervoor gezorgd dat de tekening en de vorm van de olijfboom behouden blijven. Dit maakt dat ieder olijfhouten keuken product een andere vorm en tekening heeft, waardoor elke broodplank uniek is. Pure Olive Wood heeft een groot assortiment aan olijfhouten tapasplanken, serveerplanken en buffetplanken. Daarnaast zijn er op onze webshop ook een aantal prachtige keukenplanken van L ‘Art du Bois verkrijgbaar. Bij de tapasplanken kunt u kiezen voor een houten kaasplank in allerlei verschillende maten. Deze houten serveerplanken zijn tevens extra breed leverbaar met een lengte van 30, 40, 50 of 60 centimeter en extra lang met een lengte van 90-100 centimeter. De houten serveerplanken zijn verkrijgbaar in meerdere maten. U kunt kiezen voor een houten serveerplank in maat S, M, L of XL. Deze olijfhouten tapasplanken zijn allemaal voorzien van een handvat. Naast tapasplanken en houten serveerplanken kunt u bij ons ook olijfhouten buffetplanken bestellen. Deze keukenplanken zijn een stuk groter dan de serveerplanken. U kunt kiezen voor een grote kaasplank met een lengte van 70-85, 85-100 of 100-120 centimeter. Kaasplankje kopen? Dan bent u bij Tapasplanken.nl aan het juiste adres!

Pure Teak Wood serveerplanken

Voor de productie van onze serveerplanken is enkel gebruikgemaakt van Pure Teak Wood en de vorm en tekening van de Teakboom zijn behouden gebleven. Hierdoor is iedere plank uniek. Teakhout is zeer hardhout, waardoor de plank stevig en duurzaam is. Teak tropisch hardhout is van nature bacteriedodend en vochtwerend.

Pure kracht

De teakhouten producten uit de Pure Teak Wood collectie zijn vrij warm van kleur en zien er door de rechte nerven krachtig uit. Naast de langwerpige, rechthoekige en ronde serveerplanken, zijn nu ook verschillende maten ronde schalen verkrijgbaar.

Duurzaam

Pure Teak Wood is een natuurproduct, afkomstig van teakbomen uit Java, welke onder ecologisch toezicht staan. Voor de Pure Teak Wood collectie wordt alleen hout gebruikt met een Indonesian Legal Wood certificaat.

Langer genieten

Maak na elk gebruik de plank of het bord schoon met een zachte borstel, lauwwarm water en zeep. Droog daarna goed af en laat het product verticaal drogen, met de houtnerf rechtop. Teakhout is van nature oliehoudend en kan vlekken achterlaten op de ondergrond. Neem daarom na het schoonmaken of behandelen voldoende droogtijd in acht om eventuele vlekvorming te voorkomen. Na verloop van tijd kunnen scheuren ontstaan. Voorkom langdurige blootstelling aan water en warmte. Hout is niet geschikt voor de vaatwasser. Om verkleuring en uitdroging tegen te gaan dient het regelmatig met een speciale onderhoud wax of -olie te worden behandeld.

Titel

Ga naar de bovenkant