Milieuvriendelijk geschenk kopen?

Als u een gift set bestelt op Tapasplanken.nl, weet u zeker dat alle producten in dit pakket op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze zijn vervaardigd. Onze keukenproducten zijn namelijk samengesteld uit olijfhout van olijfbomen die hun productiefunctie voor olijven zijn verloren. De olijven voor de Spaanse olijfolie groeien aan bomen die voldoende ruimte hebben om te groeien en onbespoten zijn. Zelfs de servetten zijn gemaakt van bomen uit verantwoord beheerde bossen. Wanneer u een geschenk op Tapasplanken.nl besteld weet u zeker dat u een milieuvriendelijk geschenk geeft.

Een andere reden om originele cadeaus te bestellen op Tapasplanken.nl is het feit dat onze olijfhouten keukenproducten zeer duurzaam zijn. U weet zeker dat deze artikelen lange tijd mee zullen gaan. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar en u kunt profiteren van een uitstekende service. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld beuken serveerplanken sets. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende aantallen serveerplanken. De serveerplanken zijn gemaakt van hoogwaardig beukenhout. De planken zien er dus niet alleen prachtig uit, maar gaan ook nog eens lange tijd mee. Bestel de meest unieke geschenken eenvoudig in de webshop van Tapasplanken.nl.

Wat is milieuvriendelijkheid?

De term “milieuvriendelijk” verwijst naar iets dat niet belastend of vervuilend is voor het milieu. Het begrip “milieu” duidt op de omgeving waarin iets of iemand leeft, vooral in ecologische zin. In de context van milieuvriendelijkheid betekent dit dat het productieproces, het gebruik en de afvalfase van een product geen schade toebrengen aan de leefomgeving. Dit houdt in dat er geen milieuverontreiniging plaatsvindt, er geen uitputting van natuurlijke grondstoffen optreedt, en er geen nadelige invloed is op de ecologie, inclusief biodiversiteit en bodemleven.

Ander nieuws