Vind u het moeilijk om een leuk cadeau te verzinnen? Laat een houten snijplank graveren! Succes is gegarandeerd. Een gegraveerde snijplank is niet alleen een gezellig, maar ook een heel persoonlijk cadeau. Juist om deze reden bieden wij deze exclusieve service.

Maatwerk voor bedrijven en particulieren

U kunt bij ons een tapasplank bestellen en aangeven wat u hierop wilt laten graveren. Wij sturen de snijplank vervolgens door naar een van onze graveurs en uw logo, bedrijfsnaam of tekst wordt door hen met een laser in de plank gegraveerd.

Wij zorgen voor maatwerk naar uw wens. Het enige wat u hoeft te doen is de tekst of het logo en eventuele andere bestanden aan te leveren. Met een gegraveerde houten snijplank geeft u een origineel cadeau aan uw klanten, vrienden of familie. Benieuwd naar de mogelijkheden van Tapasplanken.nl? Bekijk de site of neem contact met ons op.

Kosten

Elk maatwerk is anders, daarom kunnen we helaas geen prijzen vooraf afgeven. Onderstaand staan onze “vanaf” prijzen ter indicatie.

Tot 25 planken Meer dan 25 planken
Instelkosten € 25,- € 45,-
Kosten per gravure € 5,95 € 1,25
  • U heeft keuze uit alle planken die op de website staan
  • Plaatsing van het logo, tekst of afbeelding kan overal
  • We kunnen bijna elk lettertype graveren
  • Logo’s dienen in .eps of .ai formaat aangeleverd te worden
  • Levertijd is minimaal 2 dagen

Twijfelt u? Wij helpen u hier graag mee!
Bel: 085 – 27 333 66

Offerte aanvragen

Indien u alvast een logo of gravure mee wilt zenden.

Snijplank met tekst bestellen

Een snijplank met tekst is natuurlijk een leuk en origineel geschenk. Iedere plank is uit te voeren met talloze teksten. Maar je kunt ook een bedrijfslogo bijvoorbeeld erop plaatsen. U kunt uw snijplank uniek maken met een gepersonaliseerde tekst, uiteraard kunt u zelf het lettertype en de grootte van het lettertype kiezen. Als u uw houten snijplank(en) wilt laten graveren, dient u eerst telefonisch contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarna stuurt u ons de benodigde bestanden toe en geven wij de prijsopgave op. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u het product bestellen. Na de betaling sturen wij de aangeleverde materialen en uw bestelling door naar de graveur om de tekst en/of het logo erin te laten graveren. Zodra de snijplank is gegraveerd wordt hij door de graveur direct naar u doorgestuurd. Doordat de snijplank nog gegraveerd moet worden, duurt het iets langer dan de andere bestellingen op de website. Houten snijplank graveren? Tapasplanken zorgt samen met u voor een originele snijplank.

Snijplank met eigen tekst

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uzelf, uw klanten, vrienden of familie? Dan is een gegraveerde houten snijplank het perfecte cadeau. De houten snijplank wordt door specialisten met uiterste precisie gegraveerd. De planken zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. De prijs van het graveren hangt af van het formaat en de complexiteit van de tekst en/of het logo en daarom is deze prijs op aanvraag. De kosten van het graveren en de extra verzendkosten komen voor uw rekening, maar aan de service van Tapasplanken.nl zijn geen kosten verbonden. Wilt u meer informatie over het laser graveren of wilt u een prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Bent u op zoek naar een houten snijplank met tekst? Bekijk de vele mogelijkheden die Tapasplanken u kan bieden!