Houten snijplank graveren?

Wil je een bijzonder cadeau bedenken? Overweeg dan eens om een houten snijplank te laten graveren! Succes is gegarandeerd, want een gegraveerde snijplank is niet alleen gezellig, maar ook uiterst persoonlijk. Juist om deze reden bieden wij deze exclusieve service aan, zodat jij een uniek en memorabel geschenk kunt geven.

Uniek maatwerk voor bedrijven en particulieren

Ontvang op maat gemaakt vakwerk, zowel voor bedrijven als particulieren, door simpelweg een tapasplank te bestellen bij ons. Geef ons door wat u graag wilt laten graveren, of het nu uw bedrijfslogo, naam, of een specifieke tekst is. Zodra u uw wensen heeft doorgegeven, sturen wij de snijplank naar een van onze ervaren graveurs, die met uiterste precisie uw logo, bedrijfsnaam of tekst in het hout graveren met behulp van een laser.

Wij streven ernaar om volledig aan uw wensen te voldoen met ons maatwerk. Het enige wat u hoeft te doen is de gewenste tekst, het logo en eventuele andere bestanden aan ons te leveren. Met een prachtig gegraveerde houten snijplank geeft u een origineel cadeau aan uw klanten, vrienden of familie. Benieuwd naar de talloze mogelijkheden die Tapasplanken.nl biedt? Bezoek onze website voor een overzicht of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Hoe wordt de snijplank gegraveerd?

De gravure van de snijplank wordt met groot vakmanschap tot stand gebracht door middel van een laser. Deze geavanceerde techniek zorgt voor uiterste precisie, waarbij de laser de gravure diep in het hout brandt. Het resultaat is een goed zichtbare gravure, zonder dat het schoonmaken van de plank hierdoor wordt bemoeilijkt. De laser graveer techniek staat garant voor een hoogwaardige afwerking van uw gepersonaliseerde snijplank.

Wat kan er op de plank worden gegraveerd?

Bij het personaliseren van planken door middel van graveren zijn er tal van mogelijkheden beschikbaar. U heeft de vrijheid om tekst, afbeeldingen en zelfs foto’s te laten graveren. Het cruciale aspect hierbij is dat het aangeleverde materiaal van hoogwaardige kwaliteit moet zijn. Tekst kan worden doorgegeven in uw favoriete lettertype, wat vervolgens met uiterste precisie op de plank wordt gegraveerd.

Voor het graveren van afbeeldingen en logo’s is de originele bestandskwaliteit van groot belang. We geven de voorkeur aan vectorbestanden met extensies zoals .ai, .svg, .cdr, of .pdf. Hiermee wordt gegarandeerd dat het graveren optimale resultaten oplevert en uw ontwerp helder en gedetailleerd op de plank verschijnt. Kortom, uw creatieve mogelijkheden zijn uitgebreid, en wij streven ernaar om aan uw wensen te voldoen met hoogwaardige graveringen.

Ander nieuws