Houten hapjesplank online kopen

Herkent u dat? Een tafel vol met bakjes en schaaltjes gevuld met hapjes tijdens een verjaardag of gezellige avond, dusdanig dat er nog nét een glas drinken bij op past? Dit wordt in één keer weggenomen met een houten hapjesplank. U kunt verschillende hapjes op de houten hapjesplank leggen en deze op een stijlvolle manier serveren aan uw gasten. U kunt de plank met hapjes in zijn geheel op tafel zetten en iedereen kan gemakkelijk zien wat voor lekkers er allemaal is. Een hapjesplank van hout is niet alleen heel erg handig, maar geeft ook wat extra’s aan het interieur. Dit komt mede door de natuurlijke uitstraling van de houten hapjesplanken. Naast dat de plank gebruikt kan worden bij het serveren van hapjes, is deze ook erg geschikt als broodplank of snijplank. Een houten plank die functioneel is en er ook nog eens mooi uitziet, u vindt het bij Tapasplanken.nl.

Ruim assortiment hapjesplanken van hout

Op zoek naar een handige en ook mooie hapjesplank waar u hapjes en andere lekkernijen op kunt serveren? Dan bent u bij Tapasplanken.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u namelijk een uitgebreid assortiment houten hapjesplanken. Onze hapjesplanken zijn te verkrijgen in verschillende vormen, formaten en zijn gemaakt van diverse houtsoorten. De meeste houten hapjesplanken uit ons assortiment zijn gemaakt van olijfhout. Dit is een zeer stevig en sterk houtsoort wat zorgt voor hoogwaardige kwaliteit planken die lang mee zullen gaan. De olijfhouten hapjesplanken hebben een natuurlijke vorm, zo heeft u altijd een unieke hapjesplank.

Naast onze olijfhouten hapjesplanken hebben we ook hapjesplanken die gemaakt zijn van beukenhout en teak hout. De teak houten hapjesplanken hebben een natuurlijke donkere kleur en beschikken over een prachtig en altijd uniek dessin. Onze beuken houten hapjesplanken zijn wat lichter van kleur en hebben strakkere vormen. Deze planken kunt u in een rechthoekige vorm, vierkante vorm of ronde vorm kopen. Als u de houten hapjesplank goed onderhoudt, dan kunt u er jarenlang mee door en kunt u oneindig profiteren van het gemak van deze plank.

Hoogwaardige kwaliteit planken en een topservice

Tapasplanken.nl is dé online leverancier van houten hapjesplanken. Er zijn verschillende hapjesplanken te vinden in onze webshop. U kunt kiezen voor diverse houtsoorten, waaronder olijfhout, beukenhout en teak hout. Daarnaast zijn er ook verschillende vormen en formaten waar u uit kunt kiezen. Al onze houten tapasplanken zijn van uitstekende kwaliteit en als u deze het juiste onderhoud geeft, gaan ze erg lang mee. Het is bij Tapasplanken.nl ook mogelijk om de houten hapjesplanken te laten graveren. Dit kan met een logo, bedrijfsnaam, maar ook een leuke tekst of naam. Wij leveren naast topkwaliteit producten ook een uitstekende service. Zo kunt u bij ons profiteren van een snelle levering en heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen het product te retourneren als deze niet naar wens is. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod hapjesplanken en bestel eenvoudig online tegen de scherpste prijzen!

Ander nieuws